Profesionalne Rešitve / Industrija

Poskrbite za naravo in zaposlene ter prihranite 
Ekologija!

Simple Green proizvaja večnamenske čistilne razmaščevalce za profesionalni sektor / industrijo.  So alternativa in nadomestilo vseh detergentov, razmaščevalcev, hlapljivih kemikalij in nevarnih topil, ki škodujejo okolju.
Proizvodi so biorazgradljivi, ampak ne samo to, pomagajo tudi pri biorazgradljivosti ogljikovodikov. 
Nestrupeni, nevnetljivi, neabrazivni, brez fosfatov ter koncentrirani. Lastnosti, ki naredijo čistila Simple Green prijazna okolju in zaposlenim.

Njegova biorazgradljivost in nestrupenost sta bila skozi leta preverjena z velikim številom testov znotraj zasebnih in javnih laboratorijev v Evropi, ZDA, Kanadi, Mehiki. Rezultat? Do 23-krat manj strupenosti v primerjavi z ostalimi čistili, ki ustrezajo uradnim varnostnim smernicam.
Certificiran s strani EMPA iz Švice, NSF ga je prepoznal kot varnega za uporabo v živilskem sekotrju. Ima tudi certifikat U.S. EPA SAFER CHOICE, USDA (ZDA).

NSF Certifikat
Brez vonja in barve
10L, 208L
Boeing certifikat za čiščenje letal
Za razmaščevanje površin pred barvanjem, varjenjem
10L, 208L
Svež vonj Sasafrasa
Najširši spekter uporabe
1L, 4L, 10L, 208L

Kako deluje
Simple Green?

Ključ delovanja Simple Green-a je MPF™, Micro-Particulate Fractionalization (frakcionalizacija mikro delcev).
Kot večina drugih čistil, tudi Simple Green raztaplja umazanijo (olja, masti, maščobo, itd…) na manjše mikroskopske delce imenovane miceli. Vendar pa za razliko od ostalih čistil za industrijo in gospodinjstvo, Simple Green nadaljuje z raztapljanjem teh “micelov,” dokler niso tako majhni, da se povsem raztopijo in absorbirajo v vodo. Ker je katalizator Simple Greena voda, je rezultat veliko efektivnejši in način čiščenja varnejši!
Čistila Simple Green so izdelana v skladu s strogimi predpisi in izpolnjujejo farmacevtske standarde kakovosti. Ne vsebujejo konzervansov.
S koncentratom čistila Simple Green boste opustili veliko različnih tradicionalnih sredstev za čiščenje, in specialnih čistil ter tako zmanjšali stroške, porabljeno energijo pri čiščenju in pripomogli k ohranjanju planeta.

Imate podjetje in vas zanima več o proizvodih Simple Green?

Nudimo brezplačno demonstracijo kjerkoli po Sloveniji!

Close Menu
×
×

Cart