simple green študija predelava hrane živilskopredelovalna industrija hrana kuhinja

Živilskopredelovalna Industrija: Čiščenje in Vzdrževanje

Simple Green Vodič v Živilskopredelovalni Industriji predstavlja ogromno paleto aplikacij s posebaj certificiranimi izdelki Simple Green za uporabo v omenjeni industriji pri shranjevanju, dobavljanju, proizvodnji in skladiščenju živil.

Naše poslanstvo je zagotoviti varnejša čistila pri pridelavi in pakiranju živil, ki izpolnjujejo stroge varnostne zahteve ter s tem spodbujati varne, učinkovite in okoljsko odgovorne sisteme predelave.
Ključna Simple Green sredstva za čiščenje so neodvisno certificirana s strani NSF International. Crystal Simple Green ima ocene A1, A2, A4, A8, B1 in C1. Kombinacija teh ocen omogoča uporabo Crystal Simple Green na praktično vseh območjih v živilskopredelovalni industriji – če sledi seveda splakovanje s pitno vodo!

Številni Simple Green – koncentrirani in nestrupeni – izdelki so zasnovani za učinkovito čiščenje in razmaščevanje pri predelavi ter ravnanju z živili. Prav tako zagotavljajo kvaliteto in stroškovno učinkovitost. Naši izdelki so optimizirani za vsak kanček umazanije znotraj te industrije, od mokrih in suhih kuhinj, do primarne in sekundarne predelave, pakiranja in pošiljanja ter posebnih potreb, kot so npr. kadilnice, skladiščenje kemikalij, čiščenje delov in drugo.

Simple Green-u zaupajo globalno zaradi visoke kakovosti in okolju prijaznejših čistilnih sredstev.
Naša linija industrijskih izdelkov vključuje čistila, razmaščevalce, dezodorante in posebne izdelke, ki zagotavljajo varnejše alternative pogosto uporabljenim kemikalijam in topilom.
www.simplegreen.com

Omenjeni izdelki

    No posts found!

Close Menu
×
×

Cart